Keuken te Mariakerke – KE

Vernieuwing van een bestaande keuken

De klant aan het woord

“Het merendeel van onze quality time met de kinderen brengen we door in de keuken omdat we daar onze maaltijden nuttigen en er gezellig samen zijn. Na een maaltijd blijven we er vaak nog de hele avond zitten. Daarom hebben we beroep gedaan op Maku. Zij zijn de juiste partij om een ‘kookplaats’ een extra dimensie te geven.

We ontmoetten Maku voor het eerst op de BIS-beurs en hun originele aanpak viel ons meteen op. Let’s give it a try dachten we en al snel wisselden we gedachten met Leen en Kenney. Tot op heden hebben we het ons niet beklaagd! Integendeel, het resultaat oogt schitterend.

Spontaan en oprecht. Bij Leen en Kenney kan je rekenen op een open communicatie met verrijkende nieuwe inzichten. We waren eerst zelf aan het tekenen geslagen maar waren niet overtuigd van het resultaat. Leen maakte van haar enthousiasme gebruik om maar liefst drie plannen te ontwerpen. Uit elk ontwerp pikten we naar onze smaak de ‘best of’. En zo hebben we onze droomkeuken samengesteld!

De planning en installatie verliepen vlot en in alle transparantie, waarbij ook de dienstverlening na verkoop een pluim verdient.

Deze review schrijven we een jaar na de installatie van onze keuken. Eerlijk: we kregen al heel wat complimenten over onze keuken. En het allerbelangrijkste is dat we er ons in thuis voelen. Tijd met je gezin op een aangename plek, het is zijn geld meer dan waard. De keuken neemt een centrale plaats in in onze gezinsleven.”

Els & Koen

 

Benieuwd naar meer? Klik dan zeker eens verder om verdere realisaties in deze woning te bekijken!

Klik hier om de badkamer te bekijken

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie