Werkwijze

Wij geven u graag advies

Een afspraak plannen is vrijblijvend en kan via de knop hier beneden.

Tijdens de eerste ontmoeting toetsen we u wensen af en gaan we graag in op uw plannen. De combinatie van uw ideeën en onze kennis zorgen gegarandeerd voor een mooi eindresultaat! Uiteraard zijn onze tips vrijblijvend en blijft u baas over het project. Geen loze beloftes, bij Maku krijgt u opvolging op maat!

Voor de kleinere verbouwingen komen we graag even bij u langs om zicht te krijgen op de mogelijkheden. Bij een nieuwbouwproject of grote verbouwingen baseren we ons op het plan van uw architect. Een keuken koopt u niet op papier. Daarom kan u in onze toonzaal meteen al een aantal stijl- en materiaalopties ontdekken.

Leen ontwerpt samen met u.

Leen Kuyken is interieurarchitecte en werkt uw keuken of meubel graag uit tot in het kleinste detail. Haar passie ligt in het realiseren van uw wensen die u niet eens mogelijk achtte. Leen geeft u advies op het vlak van functionaliteit, zonder het esthetische aspect uit het oog te verliezen. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste materialen of kleuren? Dan zetten wij u graag op weg. Kleine of grote ruimte? Met een product op maat zorgt u altijd voor de juiste sfeer en de beste oplossing.

Klik hier om je afspraak in te plannen 

Goed bedacht!

Na het eerste gesprek weten we voldoende en gaan we aan de slag met het ontwerp. Wanneer we elkaar terugzien stellen we u onze plannen voor, lichten we onze ideeën toe en geven we u de nodige technische achtergrond.

Maku staat voor transparantie, daarom leggen wij u in het tweede gesprek reeds een gedetailleerde offerte voor. Zo houdt u zich aan uw budget en bent u zeker van de eindprijs.

Tot slot zetten we samen de puntjes op de i. Na uw akkoord gaan we van start met de productie.

Uitvoering

Geen uitdaging is te groot voor ons atelier. Vakmensen met jarenlange ervaring en hoogtechnologische machines zorgen ervoor dat we quasi alle bewerkingen aan kunnen. En botsen we op een beperking van een machine: dan voeren we de taak ambachtelijk uit!

Kortom, in ons atelier wordt alles heel nauwkeurig en volgens de regels van de kunst uitgewerkt, en dit alles binnen de afgesproken termijn.

Plaatsing

Geen speedy-Gonzalez werk maar een zorgvuldige plaatsing met oog voor precisie en perfectie. Dankzij onze ervaring merken we in het atelier vaak de knelpunten op. Het voordeel? Anticiperen op voorhand en een vlottere plaatsing. Uw keuken wordt vlekkeloos geïnstalleerd en netjes schoongemaakt.

Kenney en het team maken en plaatsen het voor u.

Na de goedkeuring van het ontwerp, nemen Kenney en zijn mannen de fakkel over. Samen maken ze de meubelstukken en onderdelen tot een mooi geheel en komen ze vervolgens eigenhandig bij u plaatsen. Specifieke technische vraagstukken? Ambachtelijke uitdagingen? Daar schrikt u hen niet mee af! We werken uw vraag tot in de puntjes af om tot een schitterend eindresultaat te komen. Ons doel? Uw glimlach!

Service

Geen bandwerk. Geen standaardkeukens. Een unieke en persoonlijke aanpak van A tot Z. U kunt zonder probleem met al uw vragen bij ons terecht. Hebt u na de installatie nog een vraag? Dan lossen we die in no time op. We houden alle gegevens van uw keuken namelijk nauwkeurig bij op onze server. Zo geniet u permanent van een all-in service!

 

Klik hier om je afspraak in te plannen 

Leen Kuyken van Maku Interieur aan het werk
Aan het werk in het atelier van Maku Interieur
Kenney Martens van Maku Interieur aan het werk
Design witte keuken met Dekton werkblad
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie