Keuken te Gentbrugge – ST

Black and white

De kastenwand is in dit ontwerp volledig in witte laminaat uitgevoerd. In de kastenwand is een open nis voorzien, waar de kookplaat zich in bevindt. Boven de kookplaat is een luifel voorzien, waarin de dampkap mooi zit weggewerkt. In deze witte kastenwand zit een pivotdeur ingewerkt, die leidt naar de achterliggende berging. Het eiland is, in contrast met de witte kastenwand, voorzien in het zwart.

De link met huis en dier was in dit ontwerp van groot belang. Er moest een plek voorzien worden voor de huisdieren in de keuken. Op de kopse kant van het schiereiland is een open gedeelte voorzien, waarin de voederbakjes zijn ingewerkt.

De ingefreesde grepen worden in deze keuken voor verschillende doeleinden ingezet. Als eerste voor het openen van de pivotdeur. Deze is voorzien van een verticale ingefreesde, die ook mede dient om een houtaccentje te laten terugkeren in de witte kastenwand. Daarnaast zitten er twee grepen verdoken in de kooknis. Deze dienen om zowel de koelkast als de voorraadkast te openen. Zo zie je dat de grepen zowel subtiel of als accent kunnen toegepast worden.

 

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie