In de kijker

Keuken in Mariakerke

Van concept tot concrete vernieuwing van een bestaande keuken.

De klant aan het woord:

“Het merendeel van onze quality time met de kinderen brengen we door in de keuken omdat we daar onze maaltijden nuttigen en er gezellig samen zijn. Na een maaltijd blijven we er vaak nog de hele avond zitten. Daarom hebben we beroep gedaan op Maku. Zij zijn de juiste partij om een ‘kookplaats’ een extra dimensie te geven.

We ontmoetten Maku voor het eerst op de BIS-beurs en hun originele aanpak viel ons meteen op. Let’s give it a try dachten we en al snel wisselden we gedachten met Leen en Kenney. Tot op heden hebben we het ons niet beklaagd! Integendeel, het resultaat oogt schitterend.

Spontaan en oprecht. Bij Leen en Kenney kan je rekenen op een open communicatie met verrijkende nieuwe inzichten. We waren eerst zelf aan het tekenen geslagen maar waren niet overtuigd van het resultaat. Leen maakte van haar enthousiasme gebruik om maar liefst drie plannen te ontwerpen. Uit elk ontwerp pikten we naar onze smaak de ‘best of’. En zo hebben we onze droomkeuken samengesteld!

De planning en installatie verliepen vlot en in alle transparantie, waarbij ook de dienstverlening na verkoop een pluim verdient.

Deze review schrijven we een jaar na de installatie van onze keuken. Eerlijk: we kregen al heel wat complimenten over onze keuken. En het allerbelangrijkste is dat we er ons in thuis voelen. Tijd met je gezin op een aangename plek, het is zijn geld meer dan waard. De keuken neemt een centrale plaats in in onze gezinsleven.”

Els & Koen

 

Totaalproject in Hamme

Uitbreiding en renovatie van een bestaande woning.

De bouwheer aan het woord:

“Simple comme bonjour: Maku voldeed aan al onze wensen. Op het gelijksvloer ontwerpte Leen Kuyken een aangename leef-, eet- en keukenruimte. Boven werd een slaapkamer volledig uitgewerkt met een multifunctionele ruimte en een moderne badkamer. Klasse!

Bij onze eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel en al snel besloten we samen in zee te gaan. Een goede keuze.

Het sterke punt van Maku? Snel en flexibel. Ze denken mee over het ontwerp van de architect en leveren waardevolle input. Het eindproduct wordt op maat geleverd en er werd stevig nagedacht over de indeling van de kasten. Een aanvulling die met hun ervaring mooi meegenomen was!

Dankzij deze geslaagde samenwerking heeft de klant een keuken waar ze terecht fier op kunnen zijn: een wit kookeiland met een contrasterende donkere kastenwand.

Ook de kastenwand in de badkamer werd ontworpen en geplaatst door Maku. De wand kreeg een creatief en orgineel karakter door gebruik te maken van een leuk lijnenspel. Zelfs de handdoekdroger werd mee in het meubel verwerkt.

We onthouden zeker de professionele afwerking het hun oog voor detail!”

Keuken in Gent

Modernisering van een bestaande keuken.

De klant aan het woord:

“In één woord: tevreden! Het werk is tot in de kleinste puntjes nauwkeurig uitgevoerd. Het resultaat mag gezien worden. Het is echt een plezier om thuis te komen. Leen ontwerpte een plan waarvan we niet eens durfden dromen. De combinatie met het houtwerk, het zwarte/witte aspect en de foto in glasplaat zorgen voor een prachtplaatje!”

Nathalie & Steven

Inladen
Moderne witte keuken met Dekton werkblad